FÖNSTERBYTE

Fönsterbytet kommer påbörjas 18 oktober i hus “1” (345-363) enligt byggnadsritning för att sedan följa numreringen uppåt se nedan situationskarta för översikt.

Planen är att göra en bostad per arbetsdag. Så är det 7 st lägenheter mellan din och där de byter så är det ca 7 arbetsdagar innan de kommer till dig.

Byggbiten heter företaget som kommer hjälpa oss med att byta ut de gamla fönstren, de kommer att informera fortlöpande om de praktiska detaljerna innan till de som står på tur. När det är 2 dagar innan bytet i din bostad kommer du få en avisering i din brevlåda utanför bostaden.

Tänk på att om det är lite kyligt ute att inte ställa blommor som är känsliga för kyla på golvet vid fönstret utan ställ in de i badrummet t.ex.

Upptäcker ni någon skada eller något annat som ni uppfattar som felaktigt så meddela detta på den efterföljande besiktningen.

Efter alla besiktningar är slutförda så kommer föreningen erbjuda en enhetlig frostad film i nedre delen av fönsterdörren för de som önskar det.

Skötselråd fönster och fönsterdörrar [PDF]
Kondens fönster och fönsterdörrar [PDF]
Innan arbetet påbörjas [PDF]

Fonsterbyte karta

 

Integritetspolicy
Klicka här för att läsa vår integritetspolicy om hur vi behandlar dina personuppgifter.