PARKERING & TRAFIKINFORMATION

Vår ambition i brf Murklan är att tillhandahålla en parkeringsplats med motorvärmaruttag till varje bostad. Detta kan ske utomhus eller i ett garage i garagelänga (garagen är endast avsedda för fordonsförvaring).

Garage kostar i dagsläget 250:-/mån att hyra. P-plats med motorvärmare utomhus kostar 150:-/mån.

Du har själv ansvaret för snöskottning 1 meter ut från ditt garage och din p-plats, samt att rensa ogräs och hålla den ren och snygg.

För bokning av parkering och garage går du till hsb.se information och manual för tjänsten hittar du under “Mina sidor” och “Mina intresseanmälningar.

Inne på området gäller parkerings-/körförbud. Tillåtet att vid behov köra in på gården för i/urlastning. Endast de som utför arbete åt föreningen får parkera på gårdarna. Observera att om Ni måste köra in på området är den maximalt tillåtna hastigheten 10 km/timme.

 

hastighetsskylt 10

Vänligen respektera detta då det är många barn inom vårt område!

Aimo Park sköter uthyrningen av gästparkeringen som debiteras mellan kl 22-06 med 1 kr / timme. Boende får även använda denna parkering i väntan på en ordinarie parkering/garageplats till samma taxa som gästerna.

Zonkoden för parkering med appen MobilPark är 1105.

sms park

Aimo Park äger rätten att ta ut särskild p-avgift av de som bryter mot gällande parkeringsbestämmelser. Du som erhållit en parkeringsavgift från Aimo Park men av någon anledning motsäger dig denna skall vända dig till Aimo Park.

Integritetspolicy
Klicka här för att läsa vår integritetspolicy om hur vi behandlar dina personuppgifter.